merupakan makanan tambahan

ATAU

sebagai alternatif yang kurang radikal untuk sistem pertahanan badan
KelulutHoney

Tentang Kami

Keluluthoney merupakan sebuah jenama produk kesihatan di bawah syarikat Small Ditch Design Studio Enterprise, nombor pendaftaran JM0827972-T. Pada awal penubuhan, syarikat ini merupakan syarikat designer yang membekalkan design website, ecommerce dan video marketing.  https://smallditchstudio.com

Syarikat ini mula mengembangkan perniagaan dalam bidang madu kelulut di awal tahun 2020 kerana mendapati potensi pasaran yang tinggi, disamping mempromosikan makan sunnah yang berkhasiat untuk pelanggan kami.

Produk Kami

Kami percaya kepada produk yang berkualiti.

Produk kami dijaga bagi memastikan ia kekal segar dan dilindungi sehingga hari anda mengambilnya. Kami juga akan memastikan pembungkusan yang selamat untuk dihantar kepada pelanggan kami.

Insyaallah, produk baru juga akan dilancarkan dari masa ke semasa untuk memastikan kami menawarkan rangkaian produk terbaik.

Perkhidmatan Kami

Kami bersungguh dalam memberikan perkhidmatan yang terbaik. Pengguna membayar harga yang berpatutan untuk kualiti yang terbaik. Kami juga menawarkan jaminan 100% terhadap pelanggan kami sama ada dari segi pertukaran produk atau pemulangan wang.