Delivery Information

Semua pesanan yang telah dibayar hari ini akan dihantar kepada anda pada hari yang berikutnya, melainkan dinyatakan sebaliknya. Pesanan yang dibuat pada hari Jumaat dan Sabtu akan dihantar pada hari Ahad minggu berikutnya. Kami menyediakan khidmat pengeposan dalam dan luar negara.

PENGHANTARAN DALAM NEGARA (MALAYSIA)

Semua pesanan dari Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak akan dihantar menggunakan Pos Laju. Poslaju adalah menawarkan perkhidmatan perhantaran dalam masa 1-3 hari perniagaan. Tandatangan anda diperlukan apabila pakej diterima. Nombor Tracking akan diberi kepada pelanggan melalui e-mel . Dalam tempoh promosi, penghantaran adalah percuma. Sistem kami secara automatik akan mengira berat pakej dan jumlah yang perlu anda bayar akan dipaparkan pada akhir proses pesanan. 

PENGHANTARAN ANTARABANGSA

Untuk pelanggan antarabangsa, sekiranya anda berminat dengan produk kami, sila hantarkan e-mel ke contact.us@keluluthoney.com

Kami menawarkan dua jenis penghantaran iaitu Pos Laju (EMS) dan Air Parcel. Pos Laju (EMS) akan mengambil masa 4-5 hari manakala Air Parcel mengambil masa 9-14 hari. Kedua-dua pilihan ini datang dengan tracking number untuk memudahkan anda mengesan status penghantaran pakej tersebut. Tracking number akan dihantar melalui email.

Sekiranya anda memerlukan maklumat lanjut mengenai Pos Laju dan Air Parcel dan mengesan pakej anda, sila rujuk kepada pautan di bawah :

http://www.pos.com.my/pos/appl/service/sub_poslaju.asp